Ken je dorp

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van maandag 1 juni tot dinsdag 1 september 2020 van 08u00 tot 20u00.
Pastorie Sint-Pieters-Rode - PASTORIEDREEF 10, 3220 SINT-PIETERS-RODE

Verslag

De zomerse zoektocht ‘Ken je dorp’ in Sint-Pieters-Rode zit er op. Ruim 300 personen namen er aan deel, waarvan er uiteindelijk 61 tijdig een antwoordformulier indienden.
Conny, Veerle en Elfriede mogen terecht trots en tevreden terugblikken op hun initiatief, want dankzij hen hebben heel wat mensen kennisgemaakt met ons prachtig dorp. Zij danken dan ook iedereen voor de deelname, de deugddoende mails en leuke berichtjes waaruit bleek dat velen het een fijne en leerrijke ervaring vonden.
Dankzij deze sponsors: Veerle Vercammen, Heroes & Co, Kaarsenmakerij Sente-Van Bael, Theys – Miseur, Melkveebedrijf Smets, Eva Bezzeke, Ilse Organe – Organdipity en Zjef Leemans kregen alle 61 deelnemers een prijs.
De organisatoren danken in de eerste plaats hun sponsors, maar ook iedereen voor de enthousiaste feedback. Zo werd deze vreemde zomer in Sint-Pieters-Rode toch nog een beetje een mooie periode!

Praktisch

Vertrek
08:00
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

Lid worden van de Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode is niet moeilijk: dat is gemakkelijk.
Kom gewoon naar één van de activiteiten of spreek één van de bestuursleden aan, als je ze tegen komt.
Als nieuw lid betaal je het eerste jaar de halve prijs (op dit moment: 16,00 euro); de andere jaren betaal je dus 32,00 euro. Er zijn aangepaste tarieven voor land- en tuinbouwers, al of niet in bijberoep.

Vragen? Contacteer organisator

0479 38 39 44