Gewestelijke lentewandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 15 april 2018 14u00 - 17u00
FC Kapelleke - OUDE MECHELSEBAAN 565, 3201 LANGDORP
Onder leiding van bestuurslid Etienne wandelen we in en rond Langdorp. We vertrekken om 14u aan FC Kapelleke. Halverwege is er een tussenstop met een kleine versnapering. Na een mooie wandeling van 6 km zijn we terug aan het vertrekpunt waar we gezellig kunnen napraten met een drankje en pistolets.
Deze keer nodigt Landelijke Gilde Langdorp u met alle plezier uit voor de jaarlijkse lentewandeling op zondag 15 april. Onder leiding van bestuurslid Etienne wandelen we in en rond Langdorp. We vertrekken om 14u aan FC Kapelleke. Halverwege is er een tussenstop met een kleine versnapering. Na een mooie wandeling van 6 km zijn we terug aan het vertrekpunt waar we gezellig kunnen napraten met een drankje en pistolets. 
Het belooft een leuke zondagnamiddag te worden, ideaal om de paasvakantie mooi te eindigen. Nodig gerust je familie, vrienden, buren... uit! En vergeet vooral geen stevige stapschoenen aan te doen.

Praktisch

Vertrek
FC Kapelleke (14u)
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode
Gewest Aarschot
Meer weten?
Prijs
€ 4,00
€4 voor leden, €5 voor niet-leden -12 jaar gratis
Reservatie
Inschrijven kan voor maandag 9 april door storting van het juiste bedrag op rekeningnummer BE89 7340 2262 8085 met vermelding van "Lentewandeling + naam + aantal personen"
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

Lid worden van de Landelijke Gilde Sint-Pieters-Rode is niet moeilijk: dat is gemakkelijk.
Kom gewoon naar één van de activiteiten of spreek één van de bestuursleden aan, als je ze tegen komt.
Als nieuw lid betaal je het eerste jaar de halve prijs (op dit moment: 16,00 euro); de andere jaren betaal je dus 32,00 euro. Er zijn aangepaste tarieven voor land- en tuinbouwers, al of niet in bijberoep.

Vragen? Contacteer organisator

016 62 26 42